Hej, Hi, Hello, G’day, Hola,

liten-till-blogg

I am writing this since there is a new year that has come to us and I am looking for new assignments, projects, positions, ideas, people, companies and opportunities.
My company Generating AB can give companies and their owners, management and board members new perspectives on opportunities that is available and to be created. I am also available for hands-on structures. Business Development!

I am taking some “action” in the process to promote Generating by sending you this e-mail. I am CURIOUS & HUNGRY so please keep you reyes and ears open and let me know if you know about something exciting that is going on.

Information about the company can be found here www.generating.se where you can read about almost everything that we are doing. I have also built up an extensive database of people and companies who I hope takes the possibility to new opportunities in the international market.

That’s all for now and I really hope to see and hear from you soon again

……………………………………………………………………………..

Nu skriver jag då det är ett nytt år som möter oss och jag är på jakt efter nya uppdrag, projekt, positioner, idéer, människor, företag och möjligheter.
Generating AB  ger företag och dess ägare, ledning och styrelse nya perspektiv på möjligheter som finns och som kan skapas. Samtidigt är jag tillgänglig för handgripliga upplägg. Affärsutveckling!

Jag tar här helt enkelt lite ”action” och säljer Generating genom att skriva det här inlägget. Jag är NYFIKEN & HUNGRIG så håll ögon och öron öppna och tipsa mig gärna om du vet något spännande som är på gång.
Information om företaget finns här www.generating.se där jag berättar om det mesta som vi gör. Jag har ju också ett otroligt nätverk av människor och företag som jag vill ska dra nytta och nöje av varandra för nya möjligheter på marknaden både internationellt och i Sverige.

Jag hoppas att få höra från dig snart igen

web-3-for-web.jpg