Nyfiken på nya möjligheter

Ibland blir det inte precis som man hade tänkt sig.  Det tycker jag egentligen är bra, för då måste man börja att både agera och reagera på tillvaron. Ställa sig frågor om VAD man allra helst vill göra. HUR man tänker sig nå dit. VARFÖR man vill just det. NÄR kan det ske

Jag har precis hamnat i den här situationen efter att projektet The:Showroom inte kommer att bli av i den utformningen som jag hade tänkt mig. Vi – Camilla, Rosa och jag – tror att marknaden helt enkelt är lite för turbulent fortfarande för att företagen ska våga tro på sig själva och satsa framåt.

Det här är ju förstås något som jag tycker är så tråkigt. Att företagen inte tror på sig själva. Att de istället för att se framåt ställer sig och stampar på samma ställe.
En liten anekdot om hur jag tycker man kan tänka:
En bekant till mig berättade att han alltid köpte eller skaffade det han ville ha. På det viset var han ju TVUNGEN att se till att försäljningen/inkomsten blev så pass bra att han kunde betala för sig.
Ok, kanske det är lite för riskabelt för ett företag att anamma samma sätt. Men visst är det skönt med folk och företag som VÅGAR tro på sig själva och TA ACTION för framtiden.

Så nu när The:Showroom är lagt på hyllan är jag alltså ute på marknaden och söker nya projekt, uppdrag, idéer, människor och företag så jag får visa att jag CAN!

Tipsa mig gärna om grejjer som är på gång. Jag är som sagt alltid NYFIKEN & HUNGRIG
och nu lite arg också…. 🙂

Novemberhälsningar/ Jonas

P1070705