Var nyfiken på Möbeldagen 2013

Jag ska vara med på Möbeldagen i Borås på Tisdag den 19 November

Möbeldagen arrangeras av Trä och Möbelindustriförbundet tillsammans med Sveriges Tekniska Forskningsinstitut. Det kommer att bli en dag full av möjligheter till Inspiration och Kunskap om vår bransch.

Jag har ett bokbord där CAN! ska ligga på hedersplats och ska samtidigt presentera Generating AB och mina förträffliga produkter inom Affärsutveckling, Idéutveckling och Motivationsföreläsningar. Självklart ska jag även berätta om den fantastiska rådgivning som jag kan ge till entreprenörer av alla de slag. Hit räknar jag även etablerade företag som fortfarande har ett brinnande intresse för vad de pysslar med samt en passion för livsstilsindustrin och dess möjligheter. Svenska företag måste generellt bli mer
Nyfikna och Hungriga för nya Affärsmöjligheter!!

Välkommen att hälsa på mig och mina böcker samt alla andra spännande deltagare på Möbeldagen den 19 November. Platsen är Pulsen Konferens, Kyrkängsgatan 8, Borås

Ha det gott/ JonasFMIkorr_jonas1